۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۹ تير

ديدار و تجليل از همكاران روشندل دانشگاه

معاون اداري و مالي دانشگاه به اتفاق مدير امور اداري و جمعي از اعضاي شوراي كاركنان، همزمان با روز جهاني نابينايان(عصاي سفيد) ضمن حضور در محل كار همكاران روشندل دانشگاه از ايشان تجليل نمودند.


معاون اداري و مالي دانشگاه به اتفاق مدير امور اداري و جمعي از اعضاي شوراي كاركنان، همزمان با روز جهاني نابينايان(عصاي سفيد) ضمن حضور در محل كار همكاران روشندل دانشگاه از ايشان تجليل نمودند.

به گزارش وب سايت خبريuinews دكتر ولي اله ميرخاني معاون اداري و مالي دانشگاه در اين ديدار، فعاليت روشندلان در عرصه هاي علمي و دست يابي به مدارج بالاي دانشگاهي را نشانه توانمندي و تلاش مستمر اين عزيزان دانست.

دكتر ميرخاني در ديدار از مركز نابينايان دانشگاه ضمن پاسداشت تلاش هاي صميمانه همكاران روشندل اظهار داشت: اين مركز يكي از دفاتر پر بركت دانشگاه است كه افزون بر انجام فعاليت هاي كليدي و موثر براي دانشجويان نابينا از كارشناسان باوجدان و دلسوزي مانند خانم سميه كريمي برخوردار است كه از لحاظ دقت و انضباط و وجدان كاري بايد براي همه الگو باشد.

دكتر ميرخاني همچنين در پاسخ به درخواست كارشناسان اين حوزه براي انتقال به يك فضاي فيزيكي مناسبت و بهتر تصريح نمود: افزايش فضايي كالبدي براي مركز نابينايان در دستور كار معاونت اداري و مالي قرار دارد و در اولين فرصت اين تغيير انجام خواهد شد.

همچنين دكتر صفري مدير امور اداري نيز ضمن تقدير از خانم سميه كريمي اظهار داشت: تلاش هاي خانم كريمي در وظايفي كه به ايشان محول شده نشانگر اين مهم است كه نابينا بودن هيچ محدوديتي در انجام وظايفش ايجاد ننموده و با عزم و اراده قوي به نحو مطلوب به انجام امور محوله مي پردازند.

شايان ذكر است دكتر ميرخاني به اتفاق دكتر علي صفري مدير امور اداري، خانم اشرفي رييس شوراي كاركنان، آقاي صنايي نايب رييس شورا و آقاي اميني دبير شورا پس از بازديد از مركز نابينايان به ديدار دكتر فروغي عضو هيات علمي روشندل گروه تاريخ رفتند و ضمن تقدير از اين استاد جانباز روشندل به ديدار دكتر توكلي عضو هيات علمي روشن دل دانشكده زبان هاي خارجي نيز رفته و از ايشان نيز به عنوان يكي از اساتيد روشندل كه در سن 21 سالگي با حضور در جنگ تحميلي، بينايي خود را از دست داده بودند نيز تقدير به عمل آوردند. در ادامه ضمن مراجعه به  مركز مخابرات دانشگاه با خانم آرزو قنبري همكار روشندل شاغل در اين مركز نيز ديدار و گفتگو نمودند.

گفتني است  در اين ديدار ها، همكاران روشندل نيز برخي از مطالبات كاري و رفاهي خود را بيان نموده و مقرر شد در جهت رفع آن ها اقدامات لازم انجام شود.

گفتني است در اين ديدار آقاي مرتضي هاديان كارشناس مسئول امور نابينايان كه در حال حاضر به افتخار بازنشستگي نايل شده اند  نيز ضمن ابراز خرسندي از حضور مسئولين دانشگاه در اين مركز اظهار داشت: خوشبختانه، دانشجويان نابينا و كم­بينا، پس از پذيرش در دانشگاه، در كلاس هاي عادي شركت مي­كنند، دروس رشته خود مانند ساير دانشجويان را مطالعه كرده و همزمان با سايرين در امتحانات حضور مي­يابند و موظف به انجام كليه تكاليف و وظايف تعيين شده از سوي استادان مربوطه هستند. براي اين كه اين دانشجويان بتوانند در امر تحصيل و پژوهش موفق باشند، لازم است كه امكانات مطالعاتي و تحقيقي برايشان با استفاده از تجهيزات و روشهاي خاص آماده شود. مؤسسه فناوري، توليد منابع صوتي و كتابخانه نابينايان دانشگاه اصفهان، از واحدهاي تابعه حوزه معاونت دانشجويي و مستقر در دانشكده ادبيات و علوم انساني، به همين منظور تشكيل شده، توسعه يافته و فعاليت مي­كند.

وي در ادامه افزود: اين مؤسسه، تحت نظارت معاونت دانشجويي و در حال حاضر توسط خانم سميه كريمي با پست سازماني كارشناس نابينايان اداره مي­شود و با همكاري گروهي از دانشجويان بيناي نيكوكار، دلسوز و توانمند در تمام ساعات اداري بطور يكسره پذيراي دانشپژوهان نابينا و كم­بيناي اين دانشگاه است.

همچنين كتابخانه گوياي مركز هم نه تنها در اختيار دانشگاهيان نابينا و كم­بيناي دانشگاه اصفهان بوده است بلكه دانشگاهيان نابينا و كم­بيناي سراسر كشور هم مي­توانند از طريق اينترنت، از آن استفاده كنند.

دانشگاه اصفهان در هر سال تحصيلي داراي تعداد 35 تا 40 دانشجوي نابينا و كم­بيناست.اين دانشجويان در تمام مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا و در رشته هاي مشاوره، تاريخ، علوم تربيتي، علوم قرآن و حديث، علوم سياسي، برنامه ريزي آموزشي، روانشناسي، زبان انگليسي، عربي، اقتصاد، زبانشناسي، فلسفه و كلام اسلامي، ادبيات فارسي، و حقوق به تحصيل اشتغال دارند.

قابل ذكر است كه علاوه بر حمايت هاي مادي و معنوي حوزه معاونت دانشجويي، دانشكده ادبيات در تأمين نيازها خصوصاً امور فني، تهيه اقلام مصرفي و برگزاري امتحانات عمومي و رفع مشكلات با اين مؤسسه همكاري بي دريغي داشته است. وي همچنين اين مركز را تنها مركز مستقل مطالعات نابينايان در كشور دانست كه همه روزه به منظور ارايه خدمات علمي و رفاهي براي دانشجويان روشندل تلاش مي نمايد. 

  

 

 

 
 
تاریخ:
1398/07/23
تعداد بازدید:
964
منبع:
Powered by DorsaPortal